Trading

Vi har fingeren på pulsen, know how, eget lager og logistik set-up, samt kapitalen til at flytte store varepartier.

Over 35 års erfaring med trading af non-food produkter på tværs af internationale markeder har gjort os til en af Europas mest betydningsfulde trading-virksomheder med bl.a. nogle af Europas største detailkæder som kunder. Vi kender trader-markedet som ingen anden og med eget lager og logistikset-up og kapitalen til at flytte store varepartier, er vi effektive trading-specialister.

Trading-forretninger foregår som regel partibaseret, hvor varerne indkøbes back-to-back med levering til en enkelt eller flere på forhånd kendt(e) kunde(r). Ofte køber vi også varepartier hjem til placering på vores centrallager, hvorfra det videresælges i mindre partier.

Indgående markeds- og produktkendskab

Vores erfarne indkøbere har et dybt markeds- og produktkendskab og forstår at udnytte de muligheder, der løbende opstår på baggrund af varernes frie bevægelighed og forskellig prissætning i Europa. Vi køber på alle markeder i Europa, hvor varen er billigst eller bedst tilgængelig. Via vores store netværk af hhv. sælgere og aftagere har vi bogstaveligt talt fingeren på pulsen og er klar til at slå til hurtigt, når vi øjner et godt vareparti. Vi finder altid den rette aftager til et attraktivt vareparti eller sourcer præcist den vare, vores kunder efterspørger. 

Seriøsitet i alle handler

Vores trading-erfaring kommer os også til gode, når vi styrer uden om faldgruber og useriøse ”for-godt-til-at-være-sandt” forretninger.

Hos Dangaard er der styr på samtlige papirgange med dokumentation for varepartiet ved hver handel, du kan således trygt handle hos Dangaard.

Smidig logistik

Lager- og logistik har altid været en af vores ypperste kernekompetence. Vores lager- og logistik sørger for smidig og fleksibel logistik og for at varerne leveres på rette sted til aftalt tid.

Derudover tilbyder vi at løse diverse relaterede logistikopgaver for dig som eksempelvis individuel bundling, ompakning af produkt eller palle, labling samt serienummer registrering. 

Dine fordele som vores handelspartner:

  • En af Europas største og mest erfarne trading-virksomheder
  • Unikt markedskendskab
  • Indgående produktkendskab – vi ved, hvad vi flytter
  • Mange indgangsvinkler og muligheder
  • AAA rated - Kapitalstærk samarbejdspartner
  • Korte beslutningsveje og hurtige reaktionstider
  • Styr på papirgange og dokumentation
  • Fleksibelt lager- og logistik set-up