Grossisthandel

Vi har været grossist, siden 1986 og servicerer i dag et stort antal mindre- og mellemstore virksomheder og detailkæder, primært i det nordlige Europa.

Vi har altid over 1.000 varenumre på lager og køber stort ind, så du kan købe billigt ind, selv ved mindre partier eller blandede bestillinger.

Vores udvalg af lagervarer dækker bredt i alle vores varekategorier for at sikre et attraktivt one-stop-to-shop sortiment for vores kunder, der har behov en stabil leverandør. En stor del af varerne får vi direkte fra adskillige producenter/brandholder, som vi har langvarige og tætte relationer til, hvilket sikrer os adgang til mange kendte brands.

Fingeren på pulsen

Vi holder altid øje med trends, nye produkter og nicheproducenter og er gode til at spotte nye varer med stort potentiale.

I mange tilfælde agerer vi som producentens forlængede arm i distributionsledet og introducerer varerne overfor nye kunder og markeder. 

Sidst med ikke mindst supplerer vi løbende med varer fra vores trading-aktiviteter. Vi køber ekstra stort ind af de særligt attraktive varer, der via vores lager udbydes til grossistsalg i mindre mængder efter kundens eget ønske.

Smidig logistik

Lager- og logistik har altid været en af vores ypperste kernekompetence. Vores lager- og logistik sørger for smidig og fleksibel logistik og for at varerne leveres på rette sted til aftalt tid. Derudover tilbyder vi at løse diverse relaterede logistikopgaver for dig som eksempelvis individuel bundling, ompakning af produkt eller palle, labling samt serienummer registrering.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for en opdateret lagerliste.