Om Dangaard Group

En del af en stærk handelskoncern

I Dangaard Group har vi altid gjort en dyd ud af at source og distribuere førende non-food- og livsstilsprodukter.

I over 35 år har vi gjort en dyd ud af at være et dynamisk, effektivt og omstillingsparat bindeled mellem internationale brands og en bred diversificeret kundeportefølje. Vores tilgang til forretningen har altid været en god blanding af lidenskab og professionalisme, og at vi siden 2008 har været AAA rated er et tegn på vores gode resultater og stærke økonomiske fundament. Vi er stolte af at være en af Skandinaviens absolut største, uafhængige engrosvirksomheder, importører og distributører, der har internationaliseret sig og således i dag er lokalt repræsenteret med kontor og lager i fem lande.

Hurtig og fleksibel

Vi har tætte internationale relationer direkte til producenterne/brandholder og et stort internationalt leverandørnetværk, som sikrer os adgang til et bredt og dybt sortiment.

Derudover er vi via vores kontakter og markedskendskab i de fleste tilfælde i stand til at fremskaffe nøjagtig det parti varer vores kunder efterspørger. Det betyder også, at vi er gode til at spotte upcoming brands/produkter og er hurtige til at rykke på nye muligheder.

Netop denne fleksibilitet har altid kendetegnet Dangaard og været medvirkende årsag til vores støt voksende kundekreds.

Vores forretningsområder

I dag hviler vores forretning på de tre strategiske ben:

  • Trading: Vi er en Europas mest betydningsfulde tradere dvs. back-to-back handel med store varepartier.
     
  • Wholesale: Vi køber stort ind og med eget lager og logistik set-up, dækker vi bredt med spændende varer i alle kategorier henvendt både store og mindre kunder.
     
  • Distribution: Vi er officiel distributør for en række stærke brands, som vi tager til det næste niveau via vores distributionsset-up og lokale tilstedeværelse.

Koncernoversigt Dangaard Group

Dangaard Group har hovedkontor i Danmark i sønderjyske Padborg lige ved den dansk/tyske grænse. Fra hovedkontoret er vi konstant i dialog med leverandører og kunder i hele verden. Her forefindes Dangaards centrale funktioner som indkøbs- og salgsorganisation, koordinatorteamet, økonomiafdeling, og koncernledelse.

I Flensborg lige syd for grænsen driver Dangaard sit eget lager, logistik og after sales set-up der årligt håndterer mere end 12 mio. produkter. Den polske lokation ledes af en ansvarlig lokal person med reference til hovedkontoret i Padborg og råder ligeledes over egne indkøbs- og salgsfunktioner, bogholderi og lager/logistik-setup.

Ejerskab

Dangaard Group har altid været 100% ejet af Fleggaard koncernen, som er et traditionsrigt dansk virksomhedskonglomerat, hvor det gode købmandskab er omdrejningspunktet. Koncernen er blandt Danmarks 100 største virksomheder og samtidig en af de største danske familieejede koncerner. Fleggaard Koncernen beskæftiger i alt ca. 1.750 medarbejdere fordelt på 13 selskaber, der sammen årligt omsætter for omkring 7 milliarder kroner og historisk set altid har givet solide afkast. Dangaard profiterer dermed af moderkoncernens stærke økonomi, der til enhver tid sikrer finansielt råderum.